Lorenzo Lamas (52) verloofd met 23-jarige!

Het lijkt er op dat Lorenzo Lamas, bekend uit de series Falcon Crest en The Bold & The Beautiful voor de vijfde (!) keer zijn ‘ja-woord’ gaat geven. De 52-jarige acteur is verloofd met zijn vriendin Shawna Craig (23), die hij pas drie maanden kent en jonger is dan twee van zijn eigen kinderen. Hij is voor zijn vriendin op de knieen gegaan in het bij celebs populaire Mr. Chow’s restaurant in Beverly Hills.

Lamas heeft zes kinderen uit zijn vier eerdere huwelijken. Zijn eerste huwelijk was met Victoria Hilbert in 1981, maar dat hield maar een jaar stand. Daarna trouwde hij in 1983 met Michelle Smith met wie hij twee kinderen kreeg. Zij scheidden in 1985 alweer. Daarna trouwde hij in 1989 met Kathleen Kinmont, die de dochter was van een van zijn medespelers in Falcon Crest, Abby Dalton. Zij scheidden in 1993 weer.

Met zijn vierde vrouw, playmate Shauna Sand, trouwde hij in 1996 en samen kregen zij drie dochters (zie foto hierboven). Het stel scheidde in 2002. In 1988 kreeg hij nog een dochter met Daphne Ashbrook met wie hij niet trouwde. En hij was ook ooit nog eens verloofd met playmate Barbara Moore, maar dat huwelijk werd afgeblazen. Zie hieronder de foto van Shawna, die haar verlovingsring toont.

Lees ook:Jim Carrey verbreekt relatie met Jenny McCarthy
Lees ook:Ronnie Wood verloofd
Lees ook:Oscar winnares Celeste Holm gestorven
Lees ook:Blake Fielder-Civil belazert Amy Winehouse
Lees ook:17 jarige zoon Kirstie Alley gaat trouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>