Kristen Stewart gaat nu wel erg bloot

Kristen Stewart heeft al wat gedurfde outfits aangehad dit premiere seizoen. Maar gisteren sloeg toch echt alles! Op de premiere van On the Road in New York droeg ze een jurk van de Canadese mode ontwerper Erdem. Nou ja jurk…. mini jurkje. Tuurlijk, ze heeft er het figuur voor. Ze kan het hebben, maar toch.

Droeg ze tijdens de premiere van The Twilight Saga Breaking Dawn 2 nog  creaties van Zuhair Murad die niks aan de verbeelding overlieten, gisteren was het een creatie van Erdem die de monden open deed vallen. Bekijk vooral de foto’s bij bijvoorbeeld TMZ. Volgens de roddel site was Kristen lichtelijk verward en was ze in de veronderstelling dat ze een show bij Victoria’s Secret liep. De schoenen van Christian Louboutin zijn echter to die for!

Of kijk de foto’s bij Huffington Post. De laatste was heel opmerkzaam en plaatste ook een foto van het originele design, dat opvallend lánger is dan de versie van Kristen Stewart.

Wat vind jij van de doorschijnende jurk van Kristen Stewart?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Kristen Stewart ook bij Londen premiere in doorschijnende jurk
Lees ook:Bekijk hier de foto’s van Victoria Secret Show 2013!
Lees ook:Doutzen Kroes kleedt zich aan voor Victoria’s Secret-show (foto’s)
Lees ook:MTV First: Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart bij premiere Breaking Dawn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>