Kristen Stewart mest zichzelf vet


photo credit: Gage Skidmore

Nee niet omdat ze liefdesverdriet heeft, Kristen Stewart moet voor een nieuwe filmrol een aantal kilo’s aankomen. Voor de film Sils Maria volgt ze een speciaal calorieëndieet waarbij ze vooral chocola moet eten, heel erg vervelend lijkt mij dat niet. Van de kilo’s af komen is wel een stuk moeilijker dan om er aan te komen. Met de hulp van een personal trainer uit Hollywood moet dat vast een eitje worden.

Lees ook:Jennifer Hudson valt vele kilo’s af
Lees ook:Justin Timberlake kan de snoeppot niet laten staan en komt kilo’s aan
Lees ook:Lady Gaga verzorgt psychologische hulp voor fans
Lees ook:Heidi Klum vijf weken na bevalling op catwalk (foto’s)
Lees ook:Robbie Williams failliet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>