Channing Tatum doet stunts in film ‘White House Down’ zelf


photo credit: Gage Skidmore

Nog twee nachtjes slapen en dan is het zo ver. Vanaf 12 september kunnen we met zijn allen Channing Tatum bewonderen in de super spannende actiefilm ‘White House Down’. Buiten goed acteren en een knap koppie blijkt hij nog meer talent te hebben. Channing doet altijd al zijn stunts zelf. Hij vindt het verschrikkelijk als het er vingerdik opligt dat je naar een stuntman loopt te kijken tijdens een actie scene. Gelukkig maar, niemand kan Channing Tatum namelijk vervangen!

Hier alvast een voorproefje..

Lees ook:Channing Tatum Sexiest man alive 2012
Lees ook:Magic Mike sluit LA film festival af
Lees ook:Stoute nachten met Channing Tatum
Lees ook:Channing Tatum: ik voel me niet sexy
Lees ook:Flash mob met Channing Tatum bij Today Show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>