Helena Bonham Carter gaat Elizabeth Taylor spelen


photo credit: cliff1066™

Helena Bonham Carter mag het werk van Lindsay Lohan dunnetjes overdoen in de BBC versie van Liz & Dick. Dominic West zal, als de geruchten kloppen de rol van Richard Burton, op zich nemen. Een rol die in de Amerikaanse versie gespeeld wordt door Grant bowler.

De film speelt zich af rond Elizabeth Taylor en Richard Burton, tijdens het spelen van het toneelstuk Private Lives van Noel Coward in 1983.  Webblog Jezebel wijst ons fiijntjes op een prachtig artikel uit mei 1983 in het New York Magazine over het koppel: dat belooft wat voor de film. Om Jezebel te citeren: die twee waren – op leeftijd – echt gek! De BBC maakt momenteel een serie drama’s waarvan ze zelf zeggen dat ze brutaal zijn, avontuurlijk en vertellend en dat ze goed te verkopen zijn in het in het buitenland vanwege het Britse karakter van de films.

Lees ook:Filmproducent Richard D. Zanuck overlijdt aan hartaanval
Lees ook:The Hunger Games films niet vertraagd door overlijden Philip S. Hoffman
Lees ook:Carice huilde op vrije dagen bij vrienden
Lees ook:Richard Gere is weer single
Lees ook:Cher was het best op haar 40ste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>