Koninklijke familie Monaco niet blij met Nicole Kidman


photo credit: Iamericat

De familie van Grace Kelly heeft laten weten op zijn zachtst gezegd, niet gecharmeerd te zijn van de film Grace of Monaco. Prins Albert II en de beide prinsessen Stephanie en Caroline van Monaco laten niets heel van het project waarin hun moeder wordt neergezet door Nicole Kidman.
De film legt vooral de nadruk op de periode van het leven van de Hollywood legende Grace Kelly, nadat zij in het huwelijk was getreden met Prins Rainier III van Monaco.

In een verklaring die werd uitgebracht door het Koninklijk Paleis, uit naam van de drie kinderen van Grace Kelly, wordt de film Grace of Monaco fictie genoemd, historisch gezien níet accuraat en het zou bovenal geen biografische film zijn. Dat zijn wel heel veel woorden om te laten merken dat je het niet eens bent met de wijze waarop je moeder wordt neergezet.

In de verklaring staat ook te lezen dat de familie verbaasd was, toen zij een kopie van de filmscript in de brievenbus vonden, vooral gezien het feit dat zij niet vooraf betrokken waren bij het project. In het script lazen zij veel scenes die niet op waarheid waren gebaseerd. Suggesties van het paleis, waardoor de film waarheidsgetrouwer had kunnen worden, werden niet opgevolgd. Dat laatste is wat de koninklijke familie het meeste heeft gegriefd.

“Het paleis van Monaco kan niet accepteren dat de producenten van deze film de indruk wekken dat de Koninklijke Hoogheden hun medewerking hebben verleend op welke wijze dan ook. Dit is níet het geval!”

De film staat gepland voor premiere in 2014 met Tim Roth in de rol van Prins Rainier en draait voornamelijk om de eerste jaren van Grace Kelly als prinses van Monaco. Regisseur Olivier Dahan was eveneens verantwoordelijk voor de film over het leven van Edith Piaf, La vie en Rose.

Bron: ParisMatch

Lees ook:Prins Harry krijgt aanbod van Chippendales
Lees ook:Prins Albert gaat trouwen
Lees ook:Kate Middleton is uitgerekend in juli
Lees ook:Kate Middelton mooier dan Diana
Lees ook:Madonna kleedt Kelly Osbourne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>