Shia LaBeouf: ik gebruikte privé sextapes met vriendin als auditie

Shia LaBeouf speelt de hoofdrol in The Nymphomaniac. De film gaat over een vrouw die haar verborgen erotische verlangens ontdekt. En de 26 jarige ster uit Transformers heeft in de film sex voor de camera’s. Het is niet aan regisseur Lars von Trier om dingen aan de verbeelding over te laten. Om de rol te krijgen stuurde LeBeouf sextapes in die hij maakte met zijn vriendin. Althans, zo grapt hij in het programma van E! Chelsea Lately. 

De ster uit Transformers is serieus als het op acteren aankomt. Hij geeft toe dat hij geen idee heeft wat er gaat gebeuren, maar alles is mogelijk. “Ik weet pas precies wat er gaat gebeuren als ik daar ben, maar ik weet dat Lars von Trier een gevaarlijke regisseur is om voor te werken. Ik weet zeker dat we het nét even anders gaan doen, dan we als acteurs gewend zijn. Ik ben echter bereid om alles te doen wat er van mij gevraagd wordt.”

Op de vraag hoe hij de rol heeft gekregen zegt hij: “Ik heb tapes ingestuurd waarop mijn vriendin en ik samen sex hebben en zo heb ik de rol gekregen.” Maar of hij serieus was? Aan Twitter te merken maakte dat niks uit. De film, de productie gaat deze week van start, heeft inmiddels al zoveel buzz gekregen dat iedereen nieuwsgierig is naar de uitkomst. Overigens weigerde Liam Hemsworth de rol.

Charlotte Gainsbourg , de dochter van Jane Birkin en Serge Gainsbourg, speelt de vrouw die op een fysieke ontdekkingsreis gaat. In de film speelt ook Stellan Skarsgard.

 

Lees ook:Gebroken Robert Pattinson pakt zijn koffers
Lees ook:‘Megan Fox afgeslacht’
Lees ook:Doutzen Kroes sexy in Victoria’s Secret-reclame (video)
Lees ook:Winona Ryder verafschuwt Internet
Lees ook:Orlando Bloom introduceert vriendin aan zijn vrienden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>