Kellan Lutz over Twilight: We hadden geen idee waar we aan begonnen!

Tijdens het Heineken US Open spelers feestje afgelopen vrijdag in New York greep US Weekly de kans waar om Kellan Lutz tackelen voor een interview. Met het einde van de Twilight saga in zicht – het laatste deel van Breaking Dawn gaat 16 november in premiere- gaf Kellan toe de goede oude tijd te missen. De tijd van de eerste film, toen alle spelers nog onbekend waren.

“We waren gewoon onszelf, ” zegt Kellan die in Twilight van Emmett Cullen voor zijn rekening neemt, “niemand wist nog wie we waren. We zijn niet perse veranderd nu, maar toen was het makkelijker om weg te komen met dingen. De paparazzi zaten niet zo op onze huid. Ik ging bijvoorbeeld met Jackson Rathbone en Peter Facinelli altijd naar een karaoke bar. Dat zou nu niet meer kunnen.”

Maar vergis je niet, Kellan zou de ervaring voor geen prijs willen missen: “Kijk naar alle reizen die ik nu heb gemaakt, ik heb plekken gezien waar ik anders nooit zou zijn geweest! Ik vind niet dat ik voor anderen kan spreken, maar ik denk dat we allemaal het beste gehaald hebben uit wat ons geboden werd. Natuurlijk is het een zegening om dit te mogen meemaken, maar het kan soms ook onwerkelijk overkomen. Ik denk niet dat iemand van ons had kunnen voorzien wat deze films met ons leven en onze carrière zou doen.”

En inderdaad, vooral Robert Pattinson en Kristen Stewart hebben het de laatste tijd hard te verduren gekregen. De hoofdrolspelers uit Twilight leefden letterlijk onder het vuur van de paparazzi camera’s, sinds bekend werd dat Kristen Stewart geflirt had met de regisseur van Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders. Meer over de affaire vind je HIER.

Kellan Lutz  is momenteel druk bezig met het filmen van Tarzan… jawel de hunk speelt Tarzan in de 2013 film.

 

Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten
Lees ook:Comic-Con neemt afscheid van Twilight
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart uit elkaar?
Lees ook:Gezamenlijke premiere Breaking Dawn Robert Pattinson & Kristen Stewart
Lees ook:Kristen Stewart ook bij Londen premiere in doorschijnende jurk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>