Eindelijk: Uggie heeft poot gezet in Hollywood

Uggie, de ster uit de silent movie The Artist heeft maandag als eerste hond zijn pootafdruk in cement mogen achterlaten voor het befaamde Grauman’s Chinese Theatre. Uggie verscheen in een brandweerwagen met een zwarte bow-tie om. Hoewel de eerste hond die zijn pootafdruk voor het theater zette, is hij niet de eerste hond -of dier- dat zijn sporen achterlaat. Lassie, Rin-tin-tin en Strongheart zijn om de hoek te vinden van Hollywood’s toeristentrekker Walk of Fame, naast Godzilla, Kermit de kikker en de Muppets. Maar Uggie bevindt zich wel degelijk in een select gezelschap, zijn pootafdruk is te vinden naast sterren als Johnny Depp, John Wayne, Marilyn Monroe, Fred Astaire and Kim Novak.

De ceremonie werd onderbroken toen, tot verrassing van het toekijkende publiek, Kate Perry plots ten tonele verscheen.  Kate had in het nabij gelegen El Capitan Theatre opnamen voor Jimmy Kimmel Live. De politie moest eraan te pas komen om de fans tot rust te manen, voordat de ceremonie verder kon.

De 10 jaar oude Jack Russel veroverde een plekje in heel wat harten als het huisdier van Jean Dujardin in The Artist. Eerder speelde hij naast Reese Witherspoon en Robert Patterson in Water for Elephants. In 2011 won Uggie de Palm Dog Award op het Cannes Film Festival. Met de ceremonie in Los Angeles  heeft hij meteen zijn laatste publieke optreden gegeven.  Hij mag eindelijk met pensioen.

Lees ook:Katy Perry heeft eindelijk huis van haar en Russell Brand verkocht
Lees ook:Katy Perry haalt Justin Bieber in op Twitter
Lees ook:Katy Perry naakt voor de Rolling Stone
Lees ook:Fans liggen klaar voor doop George van Kate Middleton en Prins William
Lees ook:Katy Perry wil striptease van Rihanna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>