Justin Bieber investerteert maar liefst ruim miljoen in selfie-applicatie


photo credit: Cristian da Silva

Seflies, een heel modern woord voor een heel oude manier van foto’s maken. Selfies staat voor een foto van alleen jezelf maken en vooral de popsterren zijn erg goed in. Nu heeft een bedrijf, Shots Of Me, een applicatie ontwikkeld die de foto’s van Twitter en Instagram laat zien in een feed, maar dan alleen de selfies foto’s. Justin Bieber ziet er wel brood in en heeft ruim een miljoen dollar geïnvesteerd in het bedrijf.

De reden dat de Canadese ster heeft willen investeren in deze app is een hele maatschappelijke reden. Het bedrijf wil cyberpesten tegengaan en daardoor is het niet mogelijk om te reageren op foto’s. Justin Bieber zou erg geïrriteerd zijn door alle homofobische opmerkingen en het haatcommentaar op andere platformen en wil zijn fans dat graag besparen. Hoe vaak ik ook wel niet zinloze discussies langs zie komen onder foto’s van celebrity’s, het gaat werkelijk nergens over en toch vinden reageerders het altijd nodig om de celebrity’s elke keer zwart te maken.

Een tijdje geleden plaatste Snooki, Nicole Polizzi, een foto op instagram met de tekst: “Putting this picture up of a cat on a unicorn to see if people REALLY argue on every single one of my pictures. Let’s wait and see.  #GodBlessYourHearts”. Om te kijken of haar volgers serieus bij elke foto een ruzie zouden uitlokken. Ik heb toen de reacties doorgebladerd en het stond toch weer vol met haatreacties.

De applicatie is sinds vandaag te downloaden en ziet er best grappig uit!

Lees ook:Justin Bieber showt zijn sixpack
Lees ook:Justin Bieber en Selena Gomez weer een stelletje?
Lees ook:Justin Bieber geeft over… op het podium
Lees ook:Justin Bieber reden breuk Miranda Kerr en Orlando Bloom?
Lees ook:Rihanna wordt op het matje geroepen door Instagram!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>