Matt Damon nieuwe gezicht Nespresso


photo credit: JerryLai0208

Mat Damon is het nieuwe gezicht van Nespresso. Hij vervangt niet George Clooney, maar gaat samen met hem de reclamecommercials doen. Met deze commercial deal verdient de The Bourne Identity acteur een kleine 2,25 miljoen euro! Met een 20 seconde durende reclame komt dat dus neer op 122.000 euro per seconde! Dat is wel erg snel geld verdienen. Matt Damon krijgt overigens niet de hoofdrol in de nieuwe reclamecommercials, de hoofdrol is nog steeds weggelegd voor George Clooney, moet je nagaan hoeveel George er dus mee verdient.

Bekijk hier de reclame commercial met Matt Damon:

Lees ook:Celebs love Starbucks
Lees ook:George Clooney toch weer verloofd!
Lees ook:Hoe Katy Perry van haar puistjes af kwam
Lees ook:Matt Damon wordt opnieuw vader
Lees ook:George Clooney look-a-like gezocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>