John Travolta en Olivia Newton-John doen het weer samen!

Oh my…..  John Travolta en Olivia Newton John doen het weer samen! Voor een kerstalbum dit keer. En de meningen zijn zeer verdeeld.

John Travolta en Olivia Newton-John hebben in drie maanden tijd een kerstalbum in elkaar gedraaid. Behalve dat This Christmas 12 covers bevat staat er ook een origineel nummer op. John Farrar, de schrijver van You’re the one that I want, (je weet wel, dat nummer uit Grease) is verantwoordelijk voor I think you might like it. De video is weliswaar tenenkrommend, met een vette knipoog naar Grease, maar het nummer is hoewel geen hoogstandje wel degelijk aanstekelijk. Echt zo’n nummer dat in je hoofd blijft zitten, ook als je het niet meer kunt horen!

Goede doelen
Voor de duidelijkheid: alle opbrengsten van de verkoop van het album gaan naar het Goede Doel. Misschien dat daarom ook Barbra StreisandJames TaylorTony BennettCliff RichardChick Corea en Kenny G meewerkten aan het kerstalbum. Olivia Newton-John  heeft in Australie het Olivia Newton-John Cancer and Wellness Center geopend in juli. Een centrum waar ze 10 jaar aan gewerkt heeft om van de grond te krijgen. John Travolta heeft ter nagedachtenis aan zijn zoon Jett, de Jett Travolta Foundation opgericht. De stichting helpt kinderen met autisme in het bijzonder, maar ook op andere wijze gehandicapte kinderen kunnen bij de stichting terecht. De opbrengst van het kerstalbum zal verdeeld worden tussen beide stichtingen.

Gemengde reacties
Niet iedereen is even gecharmeerd van I think you might like it. Sommige fans van Grease vinden het een aanfluiting, andere zien de humor in van de video.  Oordeel zelf:

Lees ook:Gaat John Travolta een kindje uit Haiti adopteren? (video)
Lees ook:Vrouw John Travolta op 47-jarige leeftijd zwanger!
Lees ook:Olivia Newton-Johns vriend uit dood herrezen
Lees ook:Travolta’s kiezen voor scientology bevalling in stilte
Lees ook:John Travolta had hardcore seks met meerdere mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>