Beyoncé lanceert I was here voor World Humanitarian Day

Het is vandaag, 19 augustus, World Humanitarian Day. De dag waarop internationaal aandacht wordt gevraagd voor humanitair werk. Beyoncé steunt de campagne en trad daarom 10 augustus op tijdens een algemene vergadering van de Verenigde Naties in New York met het lied I was Here. Bekijk de video onderaan deze pagina.Alle opbrengsten van het lied gaan naar de wereldwijde campagne. De campagne  heeft als doel om humanitaire werkers in de schijnwerpers te plaatsen.

Beyoncé over haar medewerking aan de campagne: “We hebben allemaal de krantenkoppen gezien en denken wat kan ik doen om echt te helpen? World Humanitarian Day is een kans voor ons allemaal om samen te werken en om een verschil te maken. Dit is de tijd om onze stempel te drukken op de wereld en te laten zien dat we hier waren en we erom geven.” 

De video is geproduceerd door Scott Robinson en geregisseerd door Kenzo Digital en Sophie Muller.
Video Beyoncé – I was Here

Lees ook:BEYONCÉ LANCEERT VIDEOCLIP VOOR 1+1
Lees ook:Beyoncé deelt foto van dochter Blue Ivy
Lees ook:Ke$ha was niet altijd zo wild… (zie video!)
Lees ook:Beyoncé ontsnapt aan aanrijding
Lees ook:Beyoné en Jay-Z treden samen op in Europa?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>