Video: Videoclip Shakira met Rafael Nadal

Shakira heeft een nieuwe single uit, deze heet “Gypsy”. De mooie zangeres wist niemand minder dan tennisser Rafael Nadal te strikken voor haar videoclip. Het is dat Shakira verloofd is, anders hadden we het zo geloofd als ze als een blok gevallen was voor de knappe tennisser. Opvallend is wel dat Shakira al een aantal malen gesignaleerd is bij wedstrijden van Nadal. Gewoon goede vriendjes? Zie Nadal in de videoclip hieronder!

Lees ook:Rihanna en Shakira lanceren sexy videoclip Can’t Remember To Forget You
Lees ook:Daar is ie dan: Videoclip Story Of My Life van One Direction
Lees ook:Is Shakira bedrogen door haar grote liefde Gerard Piqué?
Lees ook:Shakira lanceert eigen parfum
Lees ook:Video: Lady Gaga shopt in Amsterdam!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>