Kim Kardashian gaat los met Beyoncé

Voor wie gisteren het geluk had om het concert te bezoeken dat Jay-Z en Kanye West in Birmingham gaven, kon getuige zijn van een gastoptreden van Kim Kardashian en Beyoncé. Dit meldt US Magazine die tevens de foto’s op haar website plaatste. Niet van een kwaliteit die u van de redactie gewend bent, dat is waar. Maar ook foto’s gemaakt met een mobiel, zijn altijd nog beter dan geen foto’s, moet US Magazine gedacht hebben.

De geliefdes van de beide Rappers bevonden zich tussen het publiek en probeerden zich onopvallend op te stellen. Gezien de foto’s is dit niet geheel geslaagd. De foto’s staan hier! Het is de eerste keer dat de twee sterren zich samen lieten zien in het openbaar. Eerder gingen geruchten dat Beyoncé Kim Kardashian wel kon schieten. Een bron dichtbij de zangeres vermeldt echter dat dit nonsens is: “Beyoncé en Jay-Z zijn dol op Kim en vinden haar een geweldige match voor Kanye. Er gaan zelfs al geruchten dat een huwelijk op handen is.”

Lees ook:Waarom Beyoncé niet bij de bruiloft van Kim Kardashian was!
Lees ook:Beyoncé en Jay Z niet aanwezig op bruiloft Kanye en Kim?
Lees ook:Kris Jenner: “Het maakt niet uit dat Beyoncé niet op de bruiloft was!”
Lees ook:Kourtney Kardashian gaat met zoon op de foto
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West willen snel broertje of zusje voor North

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>