Lady Gaga wordt presentatrice


photo credit: ynevdm

Lady Gaga gaat het over een hele andere boeg gooien: ze wordt presentatrice! Naar verluid gaat ze het aankomende seizoen van Saturday Night Live presenteren. Het contract is nog niet getekend, maar Lady Gaga denkt er serieus over na om de nieuwe Host te worden van de populaire show. Ik denk dat het het programma veel goeds zal doen en is ze een betere host dan voorgaande celebs: Justin Timberlake, Justin Bieber en Bruno Mars!

Lees ook:Bruno Mars ziet optreden Super Bowl als grote eer
Lees ook:Justin Bieber verslaat Lady Gaga op Twitter
Lees ook:Lady Gaga gaat naar de maan!
Lees ook:Lady Gaga geeft over …. op het podium
Lees ook:Lady Gaga grote winnaar VMA’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>