Justin Bieber en Rihanna bij Victoria’s Secret Fashion Show

Justin Bieber en Rihanna deelden het podium met een aantal van de mooiste vrouwen ter wereld tijdens de 2012 Victoria’s Secret Fashion Show. Het met lingerie overgoten evenement werd dinsdag op de Amerikaanse televisie uitgezonden (CBS). 

De kijkers kregen Justin Bieber te zien, omringd door in lingerie gehulde modellen, waaronder onze eigen Doutzen Kroes en later in de show Rihanna, die zelf weinig aan de verbeelding overliet in haar twee outfits. Bieber, geheel in wit, zong een akoestische versie van As Long As You Love Me” en vervolgde met “Beauty and the Beat. Rihanna zong haar hit Diamonds en sloot af met Fresh off the Runway.

Lees ook:Taylor Swift treedt op tijdens Victoria Secret Show 2013
Lees ook:Justin Bieber geeft over… op het podium
Lees ook:Doutzen Kroes in ontelbaar veel lingeriefoto’s
Lees ook:Doutzen Kroes kleedt zich aan voor Victoria’s Secret-show (foto’s)
Lees ook:Bekijk hier de foto’s van Victoria Secret Show 2013!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>