Rihanna komt naar Nederland


photo credit: Liam Mendes
Rihanna start in maart met haar nieuwe tour- Diamonds World Tour- en gelukkig slaat de mateloos populaire zangeres Nederland niet over. Op 23 juni 2013 doet Rihanna Amsterdam aan. De 24-jarige zangeres zal een concert geven in Ziggo Dome.

De Diamonds World Tour start in New York. De zevende cd van Rihanna heet Unapologetic en komt volgende week uit, 19 november om precies te zijn. De single Diamonds van het aankomende album is in een mum van tijd gestegen naar plek vijf van de Hot 100 en  het is daarmee de drieëntwintigste top-10 hit van Rihanna.

De kaartverkoop voor de Diamonds World Tour start op 21 november om 10:00 uur precies, via de bekende verkoopkanalen. De prijs voor een kaartje begint bij 4o euro voor de 4e rang en loopt op tot 65 euro voor de 1e rang. Kijk voor meer informatie op de site van Ziggo Dome.

Lees ook:Beyoncé komt naar Amsterdam!
Lees ook:Rihanna brengt album uit in november
Lees ook:Lady Gaga bezoekt Amsterdam
Lees ook:Fan doet huwelijksaanzoek in het bijzijn van Rihanna
Lees ook:Miley Cyrus doet niet meer aan twerken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>