Lady Gaga geeft over …. op het podium

Het lijkt een nieuwe trend te worden. Was het vorige week Justin Bieber die op het podium overgaf, afgelopen weekend werd Lady Gaga ziek tijdens een concert. De beelden zijn overtuigend, dus als je een zwakke maag hebt, vooral niet kijken!

Lady Gaga gaf een concert in Barcelona op 6 oktober. In het Palau Sant Jordí draait de zangeres tijdens het zingen van Edge of Glory  haar rug naar het publiek, bukt en geeft over. Opvallend is dat ze in haar dans geen stáp lijkt te missen. Ook niet als het overgeven zich nog tweemaal herhaalt. Ongelooflijk! Ik had al lang zwetend en hyperventilerend boven de pot gehangen, maar Lady Gaga gaat door alsof er niets is gebeurd. Kudos!

Na het Barcelona concert twitterde Lady Gaga  dat ze gehoopt had dat niemand het had gezien. “Maar eigenlijk is het best lachwekkend! Kijk vooral naar Lady PukeGa die het Zwanen-overgeef-Meer nadoet” .

 

Lees ook:Lady Gaga gaat naar de maan!
Lees ook:(Video) Lady Gaga doet het met …. CAKE!
Lees ook:Lady Gaga keert terug naar Nederland
Lees ook:Lady Gaga gaat op hielloze pumps door het leven, amazing!
Lees ook:Lady Gaga is back

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>