Beyoncé verrast bezoekers laatste Jay-Z concert

Okay, toegegeven, het Barclay Center in Brooklyn ligt niet echt op mijn route. Oh ja en het vliegticket zou waarschijnlijk de prijs van het concertkaartje hebben overtroffen. Maar… Oh. Mijn. God. Wat zou ik graag aanwezig zijn geweest gisteren bij het laatste concert dat Jay- Z gaf in het Barclay Center. Jay-Z zong All I need toen hij het publiek vroeg: “Sing, Ladies!” en “Waar zijn alle dames?” Vervolgens kwam wel een heel speciale lady het podium op: zijn vrouw. Echtgenote Beyoncé begon met het zingen van Diva. 

Samen met Jay Z zong Beyoncé daarna nog Crazy in Love en het echtpaar sloot af met Forever Young. Via Gossip Cop werd het concert live gestreamd. Mocht je dat gemist hebben, bijna het gehele concert is op YouTube te bekijken via het kanaal van rapper Rick Ross. Zaterdag was het laatste concert in een serie die woensdag is begonnen. Het was met recht een grand finale!

Lees ook:Hollywoodlife: Beyoncé is zwanger van tweede kind
Lees ook:Beyoncé aan het crowdsurfen! (video)
Lees ook:Beyoncé straalt bij inauguratie President Obama
Lees ook:Orkaan Sandy: Coming Together benefiet brengt grote sterren samen
Lees ook:Beyoncé ontroert leukemiepatiëntje (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>