Bodyguard Lady Gaga slaat fan tegen grond

Een handtekeningenjager heeft vandaag een hardhandig lesje geleerd in Boekarest, Roemenië. Bodyguards er zijn voor een reden. Kom uit onverwachte hoek veel te snel inlopen en je bent gevloerd voor je het weet. Lady Gaga‘s bodyguard kwam hardhandig inzetten toen een iets te enthousiaste fan met een enorme snelheid op Lady Gaga afliep. Bekijk vooral de video en leer ervan… Zó moet het dus niet!
Lady Gaga liep door de lobby van het hotel, geflankeerd door twee bodyguards. Niet handig om dan vanuit het niets hard binnen  te komen rennen met uitgestrekte hand. De fan werd weliswaar weer op zijn benen gezet door de bewaker toen die doorhad dat de man geen dreiging vormde, maar een handtekening kon hij vergeten.

Lady Gaga loopt door lobby als fan iets te hard komt aanrennen:

Lees ook:Lady Gaga bezoekt Amsterdam
Lees ook:Video: Lady Gaga in de maling genomen door MTV
Lees ook:Lady Gaga hoofdredacteur voor één dag
Lees ook:Lady GaGa over de rooie in restaurant (video)
Lees ook:Video: Lady Gaga shopt in Amsterdam!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>