Rihanna wordt op het matje geroepen door Instagram!

 

Rihanna mag niet meer naakt!

 Voor Instagram is de maat vol, Rihanna moet zich wat meer bedekken! Anders wordt haar account verwijdert, dreigt de populaire foto-delen-applicatie.  

Rihanna staat niet bekend om haar preutsheid, ze deelt haar mooie vormen graag met de rest van de wereld. Is het niet via Instagram, dan wel via Twitter of de tabloids, ze kent geen schaamte! En terecht, ze mag gezien worden, maar Instagram denkt daar anders over, aldus TMZ.

Instagram heeft de zangeres gewaarschuwd voor het feit dat tepels niet zichtbaar mogen zijn op de foto’s die je via de app kunt delen. Rihanna heeft inmiddels een andere uitlaatklep: ze deelt de foto’s via Twitter. Dat mag nog wel!

Lees ook:Rihanna en Shakira duiken samen studio in
Lees ook:Rihanna’s oma overleden: breakdown op podium
Lees ook:Shakira trots op blote babybuik
Lees ook:Naaktfoto’s van Rihanna op het web
Lees ook:Fergie – Black Eyed Peas – zwanger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>