Adele breekt nog steeds alle records met album 21


photo credit: AlexKormisPS (ALM)
Ongeveer drie jaar geleden bracht Adele het album 21 uit en zelfs nu breekt het album nog steeds alle records. Op dit moment staat haar CD op de 21ste (toevallig) plek van meest succesvolle albums ooit. Ook is het digitale album al meer dan 3 miljoen keer verkocht in de Verenigde Staten.

De afgelopen tijd is Adele weinig in de media geweest, na haar de geboorte van haar zoontje heeft ze een stapje terug gedaan. Gelukkig is ze samen met producer Paul Epworth weer bezig met een nieuw album!

Lees ook:Adele komt met een concerttour in 2015, eindelijk!
Lees ook:Adele krijgt kookles van Nigella Lawson
Lees ook:Keven Federline: van hunk naar chunk (foto’s)
Lees ook:Paul Walker kon Vin Diesel niet uitstaan
Lees ook:Pink cancelt concerten in V.S.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>