Justin Bieber stopt ermee!


photo credit: Cristian da Silva

Na het nieuwe album Journals, dat binnenkort uitkomt, zegt Justin Bieber te stoppen met zijn carrière als zanger. Dit heeft het tieneridool aan een Amerikaanse radiozender laten weten. Of dit serieus of een grap is nog niet helemaal duidelijk. Het kan ook een pauze zijn. Even tot rust komen en over een paar jaar weer terugkomen. De laatste tijd is Justin Bieber vaak negatief in het nieuws geweest. Hij zou naar bed geweest zijn met prostituees, zit aan de drugs en vernield hotelkamers. Het kan zijn dat deze negatieve publiciteit de reden is van zijn stop.
Een pauze zou goed voor hem kunnen zijn, de laatste tijd is hij zichzelf nogal verloren. De media zijn ook wel toe aan een Justin break.

Lees ook:Manager: Justin Bieber stopt níet
Lees ook:Justin Bieber vrijgelaten uit gevangenis
Lees ook:Justin Bieber opgepakt
Lees ook:Na Justin Bieber, stopt nu ook One Direction!
Lees ook:“Michael Jackson zou Justin Bieber op de rails houden”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>