Kim Kardashian uit de kleren in nieuwe videoclip bound 2 Kanye West (video)


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

In de nieuwe videoclip Bound 2 van Kanye West is zijn verloofde Kim Kardashian bijna helemaal naakt te zien. Met alleen nog maar een spijkerbroek aan is de realityster te aanschouwen. Bij minuut 2:03 is het duidelijk te zien dat Kim Kardashian geen kleren aanheeft. Ik denk wel dat de videoclip aardig geshopt is, want Kim Kardashian is helemaal niet zo dun als in die videoclip. Op paparazzi foto’s die in die tijd genomen zijn, ziet ze er een stuk voller uit. Een verschrikkelijk lied, als zeg ik het zelf.

 

Lees ook:Kim Kardashian is zwangerschapskilo’s definitief kwijt: Bikinifoto’s
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West op stap met dochtertje North (foto’s)
Lees ook:Kim Kardashian is woedend
Lees ook:De Kardashian zusjes in nieuwe kledinglijn Sears commercial
Lees ook:Bewerkt Kim Kardashian de foto’s van Baby North?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>