Rolling Stones gaan met pensioen

De Rolling Stones zetten in 2012 definitief na 50 jaar een punt achter hun muzikale carrière. De bandleden van een van de populairste bands ter wereld willen gaan stoppen op het hoogtepunt maar zijn zich ook bewust van hun leeftijd.
rummer Charlie Woods wordt dit jaar zeventig, Ronnie Wood is 63 en Keith Richards en Mick Jagger zijn beiden 66 jaar. De rockers zijn van plan met een wereldwijde tour afscheid te nemen. De Stones vergaarden in 1962 bekendheid en hebben meer dan 200 miljoen albums verkocht.

Lees ook:Keith Richards beukt journalist
Lees ook:MICK JAGGER flirt er lustig op los!
Lees ook:Ronnie Wood verloofd
Lees ook:Mick Jagger had een affaire met Angelina Jolie!
Lees ook:Zus van L’wren Scott boos op Mick Jagger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>