Chris Brown mag Engeland niet in

Chris Brown moet nog steeds boeten voor zijn daden tegenover zijn ex-vriend Rihanna. Brown moest voor zijn concerten in Engeland een visum aanvragen en zijn aanvraag is geweigerd. De 21 jarige zanger is schuldig bevonden aan een misdrijf, schrijft de Britse BBC. “We behouden ons het recht voor toegang tot Groot-Brittannië te weigeren aan iedereen die schuldig is aan een misdrijf”, verklaart een woordvoerder van het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken. “Het behouden van de openbare veiligheid is een van onze belangrijkste taken.”
Brown is in februari veroordeeld tot een taakstraf en vijf jaar voorwaardelijk omdat hij Rihanna heeft mishandeld. Tourorganisators zijn genoodzaakt een aantal concerten in onder andere Glasgow en Londen uit te stellen. De concertgangers wordt geadviseerd hun kaartje te bewaren, omdat het concert mogelijk op een latere datum plaatsvindt.

Lees ook:Chris Brown schikt in zaak Rihanna
Lees ook:Chris Brown gebruikte vaker geweld tegen Rihanna
Lees ook:Chris Brown loopt toch kans op gevangenis
Lees ook:Chris Brown voorlopig op vrije voeten
Lees ook:Chris Brown in schoonmaakploeg (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>