Rick Astley maakt een comeback

Nee, geen RickRolling deze keer. Na vorig jaar een keer doodgewaand te zijn, is Rick Astley nu terug met een nieuwe single: Lights Out. De zanger had in 1987 een grote hit met het nummer Never Gonna Give You Up, die een internetfenomeen werd door overal op te duiken waar je het niet verwachtte. Hierdoor ontstond de term RickRolling. Het zorgde er voor dat zo’n 50 miljoen internetgebruikers klikten op de hit uit 1987. Nu dus nieuw materiaal om hetzelfde geintje mee uit te halen. Rick zelf verwacht weinig van zijn nieuwe single die op 7 juni in Engeland uitkomt. Maar je weet maar nooit… Luister hieronder naar de track!

Lees ook:Nieuwe single One Direction: Story Of My Life
Lees ook:Rihanna en Shakira lanceren sexy videoclip Can’t Remember To Forget You
Lees ook:Daar is ie dan: Videoclip Story Of My Life van One Direction
Lees ook:Ciara komt met nieuwe single!
Lees ook:Pamela Aderson opnieuw getrouwd met ex-man Rick Saloman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>