Whitney Houston weer uitgejouwd

Het lukt Whitney Houston maar niet om aan de verwachtingen van de fans te voldoen. Ze is al tijdens concerten in Amerika en Australië utigejouwd en afgelopen woensdag was Duitsland aan de beurt.
Whitney stond woensdagavond voor het eerst in elf jaar weer in Berlijn. De tienduizend bezoekers waren aanvankelijk enthousiast over Houstons concert, schrijft het Duitse Bild. Toen de zangeres een paar ballads zong, sloeg de stemming om. “Het was beroerd. Ze werd steeds heser en moest zich door nummers als ‘Saving All My Love For You’ en ‘I Will Always Love You’ worstelen”, vertelt een concertganger.

Verder klaagden de fans over het tempo van Houston. De 46-jarige zou haar band niet bij hebben kunnen houden en minutenlange pauzes hebben genomen. Ook Whitneys verhalen voor haar toeschouwers konden de fans niet boeien. “Het waren langdradige monologen. Vlak voor haar vertrek boerde ze zelfs in de microfoon.”

“Er is geen glimp meer over van het vocale wonder van vroeger”, concludeerde een Duitse fan.

Lees ook:Whitney Houston niet op de televisie!
Lees ook:Leegloop bij concert Whitney Houston
Lees ook:Seksvideo in omloop van dochter Whitney Houston
Lees ook:Whitney Houston stelt teleur in Birmingham
Lees ook:Whitney Houston weer aan de coke?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>