Bobby Brown vraagt vriendin ten huwelijk

Zanger Bobby Brown heeft zijn vriendin Alicia Etheridge ten huwelijk gevraagd. Hij deed dit tijdens een concert in Florida op vrijdagavond. Tijdens het Funk Fest trok hij zijn vriendin en zijn 11 maanden oude zoon Cassias op het podium, ging op zijn knieen en schoof een verlovingsring om haar vinger. Bobby was eerder getrouwd met popdiva Whitney Houston. Het stel scheidde in 2007 na een huwelijk van 15 jaar.

Lees ook:Seksvideo in omloop van dochter Whitney Houston
Lees ook:Whitney Houston weer aan de coke?
Lees ook:Beyoncé straalt bij inauguratie President Obama
Lees ook:Lorenzo Lamas (52) verloofd met 23-jarige!
Lees ook:Leegloop bij concert Whitney Houston

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>