Whitney Houston weer aan de coke?

Enkele concerten van Whitney Houston zijn afgezegd, omdat de diva ziek zou zijn. Jammer voor de Nederlandse zanger Waylon, want hij zou haar voorprogramma verzorgen. Maar is de diva wel ziek of heeft ze andere “problemen”? In Touch Weekly komt met een schokkend verhaal…

Volgens een ooggetuige zou Whitney begin maart gesignaleerd zijn in het Beverly Hills Wilshire Hotel met niemand minder dan ex Bobby Brown. Maar dat is nog niet alles. De zangeres zou aan de bar een lijntje coke tot zich hebben genomen. Ze ging te keer tegen de barman en ook tegen haar ex Bobby Brown, die haar gedrag duidelijk afkeurde en wilde dat ze meeging. De zangeres zag er volgens deze getuige dun en ‘van de wereld’ uit. Volgens vrienden van de zangeres is Whitney nooit clean geweest en was haar hele interview bij Oprah een farce. Die “gezondheidsproblemen” zouden dus wel eens van hele andere orde kunnen zijn…

Lees ook:Seksvideo in omloop van dochter Whitney Houston
Lees ook:Bobby Brown vraagt vriendin ten huwelijk
Lees ook:Whitney Houston komt met nieuw album
Lees ook:Whitney Houston niet op de televisie!
Lees ook:Leegloop bij concert Whitney Houston

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>