Lady Gaga en Cyndi Lauper lanceren nieuwe lipstick

Lady Gaga mag dan momenteel helemaal hot zijn. In de jaren ’80 was Cyndi Lauper dat ook. Reden te meer om de handen ineen te slaan. De twee zangeressen deden dit voor de lancering van de MAC Viva Glam lipstick in London. Samen zetten ze zich ook in om vrouwen op te roepen zich regelmatig te laten testen voor HIV en AIDS.

Dit is een onderdeel van de MAC Viva Glam From Our Lips campagne. Lady Gaga en Cyndi Lauper hebben de lipsticks zelf ontworpen. Lady Gaga zegt enthousiast te zijn over de samenwerking met Lauper en zegt dat lipstick iets is dat alle vrouwen verbind. Met de lipsticks moeten vrouwen er aan herinnerd worden om safe sex te bedrijven. De MAC Viva lipsticks zijn vanaf 15 maart verkrijgbaar en kosten in Engeland  £12.50, waarvan de opbrengst uiteraard naar het goede doel gaat. Of de lipsticks ook in Nederland verkocht zullen worden en wanneer, is nog niet bekend.

Lees ook:Lady Gaga gaat op hielloze pumps door het leven, amazing!
Lees ook:(Video) Lady Gaga doet het met …. CAKE!
Lees ook:Lady Gaga hoofdredacteur voor één dag
Lees ook:Lady Gaga gaat naar de maan!
Lees ook:Lady Gaga geeft over …. op het podium

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lady Gaga en Cyndi Lauper lanceren nieuwe lipstick

  1. BeautifulDirtyRich

    “Of de lipsticks ook in Nederland verkocht zullen worden en wanneer, is nog niet bekend.”

    Sjeezus, er kon toch wel één van jullie naar een M.A.C. winkel en het VRAGEN? Het is allang bekend dat ze naar Nederland komen: ze zijn deze week in de winkel…..*zucht*

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>