Janet Jackson op tour met The Jackson 5?

Als we broer Jermaine Jackson mogen geloven, dan zal Janet Jackson de plaats innemen van haar broer Michael tijdens de wereldtournee van The Jackson 5. Voorheen weigerde Janet om samen met haar broers het podium op te gaan. Nu denkt ze dat het een passend eerbetoon is aan haar broer Michael Jackson, de overleden King of Pop.

Volgens Jermaine heeft Janet toegezegd: “We hadden een conference call en Janet heeft toegezegd mee te doen met onze tour”. Maar Jermaine zegt wel vaker iets, dus wij wachten op een officiele statement van Janet zelf…

Lees ook:Jermaine Jackson gaat Michael’s leven beschrijven
Lees ook:“Michael Jackson zou Justin Bieber op de rails houden”
Lees ook:Michael Jackson noemde Janet altijd bij haar koosnaampje ‘Dunk’
Lees ook:Madonna neemt duet op met Janet Jackson
Lees ook:TJ Jackson definitief voogd Michael Jackson’s kinderen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Janet Jackson op tour met The Jackson 5?

 1. darinka

  dit zal wel leuk zijn als janet de tour met de jackson-5 gaat doen,alleen ik vind dat niemand MICHAEL kan vervangen maar om een eerbetoon aan haar broer te doen is wel echt een eer om dat te doen…Vraag is wel of dit echt zal komen en zo wel zal een heel mooi gebaar voor MICHAEL JACKSON zijn van zijn zusje janet….love MJ

    /   Reply  / 
 2. mo

  GEWELDIG, WORD EEN SUPER LEUK AVOND.
  NIEMAND KAN MJ VERVANGEN MAAR VIND HET COOL DAT ZE DIT DOEN.
  R.I.P MICHAEL JACKSON

    /   Reply  / 
 3. Laatbloeier

  Uitspraken van Jermaine Jackson zijn inderdaad niet altijd even betrouwbaar. En niemand kan Michael vervangen, maar Janet komt wel in de buurt want ze kan te gek dansen. Als ze dit doet als eerbetoon aan Michael, heeft ze mijn respect want het zal niet makkelijk voor haar zijn.

    /   Reply  / 
 4. marieke

  Ik ben ooit naar een cocert van Janet geweest en als er een de kwaliteiten heeft en het talent dan is zij het wel!
  Een bijzondere eerlijke vrouw !
  Het zou geweldig zijn maar staat zij er ook zelf achter om de taak op zich te nemen.

    /   Reply  / 
 5. Laatbloeier

  Voorlopig horen we helemaal niets meer van die wereldtoer; ik had het wel leuk gevonden. Jermaine en zijn uitspraken ……

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>