Robbie Williams viert award in een roze pyjama!


Je wint een Lifetime Achievement Award tijdens de Brits en dan vier je dat natuurlijk… in een roze pyjama! Dat deed Robbie Williams tenminste tijdens zijn vlucht naar Los Angeles. En schamen daarvoor doet hij zich zeker niet. De Robster plaatste de foto namelijk zelf op zijn weblog met de tekst “What better way to celebrate a lifetime achievement award than in an £8 Primark all in one….come on!”. Natuurlijk Rob, we zijn het helemaal met je eens…

Foto: RobbieWilliams.com

Lees ook:Kris Jenner, moeder Kim Kardashian, geeft zich bloot
Lees ook:Broers woest over Michael Jackson-tribute tijdens Grammy’s
Lees ook:Gwen Stefani krijgt een zoontje
Lees ook:Stevie Wonder naar Nederland!
Lees ook:Lady Gaga poseert naakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>