Lady Gaga weer schaars gekleed op covers

Er is bijna geen ontkomen aan, al die covers met Lady Gaga er op. De zangeres staat veelal schaars gekleed op de covers van de bladen. Ook deze week weer. Ze staat namelijk op de covers van Q Magazine en Cosmopolitan en uiteraard heeft het weer weinig om het lijf. Zie de covers hieronder…

Lees ook:Lady GaGa naakt voor V Magazine
Lees ook:Lady Gaga’s hot Alejandro video!
Lees ook:Lady GaGa helemaal naakt (foto)
Lees ook:Beelden uit nieuwe clip Lady Gaga
Lees ook:Video: Lady Gaga shopt in Amsterdam!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>