Video: Filipijnse gevangenen dansen op Michael Jackson

Filipijnse gevangenen van een zwaarbeveiligde gevangenis in Cebu kregen afgelopen maand wel héél bijzonder bezoek. Travis Payne, vaste choreograaf van Michael Jackson, en dansers Daniel Celebre en Dres Reid leerden de gevangenen namelijk te dansen zoals de King of Pop in de film This is it (vanaf 22 februari op DVD en Blu-ray Disc). De gevangenen waren al eerder in het nieuws door hun swingende odes aan Jackson, zoals die na zijn tragische dood in juni vorig jaar.

Lees ook:Michael Jackson documentaire “Gone too Soon”
Lees ook:Dr Conrad Murray aangeklaagd voor dood op Michael Jackson
Lees ook:Win de ‘The Jacksons, A Family Dynasty’ en kaarten voor We All Love Michael!
Lees ook:Trailer This is it Michael Jackson in première (video)
Lees ook:Michael Jackson’s “Captain EO” terug naar Disneyland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video: Filipijnse gevangenen dansen op Michael Jackson

  1. Laatbloeier

    Wauw, deze zie ik nu pas! Wat een absoluut te gekke video; dit is minstens zo goed als het stukje in ‘This is it’. Dit zouden ze in meer gevangenissen moeten doen. De gevangenen kunnen hun agressie kwijt en krijgen een blik op iets dat positief in hun leven kan zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>