Video: Hope for Haiti concert – de hoogtepunten

Vannacht om 2 uur Nederlandse tijd ging het Hope For Haiti concert van start, waarbij onder andere Sting, Justin Timberlake, Rihanna, U2, Madonna en Beyoncé optraden. Vele celebs namen plaats in het telefoonpannel zoals Leonardo DiCaprio, Cindy Crawford, Drew Barrymore en Julia Roberts. Omdat de meeste mensen in Nederland toen al op één oor lagen, hebben we hieronder de hoogtepunten voor je.

Lees ook:Drew Barrymore stelt dochter aan de wereld voor!
Lees ook:Katie Price wil dat Julia Roberts haar leven vertolkt
Lees ook:Julia Roberts is bekeerd
Lees ook:Leonardo DiCaprio aangevallen door haai
Lees ook:Leonardo DiCaprio’s bierbuik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>