Mariah Carey komt met eigen bubbels

Nog geen week na het dronken optreden bij het Palm Springs International Film Festival awards gala, waar Mariah iets te veel bubbels op had, komt de diva met een opvallende actie: ze gaat haar eigen chanpagne op de markt brengen.

Op Twitter laat de zangeres weten dat ze Angel Champagne (Rose) by Mariah Carey op de markt zal gaan brengen. Dit is echter niet het eerste alcoholische product dat Mariah op de markt brengt. Ze investeerde eerder in de Mendocino County wijngaard Mariah Zinfandel in 2006. Als ze deze keer maar niet zelf haar grootste klant wordt…

Lees ook:Mariah Carey trouwt voor de derde keer
Lees ook:Mariah Carey vervangt Jennifer Lopez in jury American Idol
Lees ook:Mariah Carey lanceert website voor haar twins
Lees ook:‘Mariah Carey mishandeld met een krultang’
Lees ook:Nicki Minaj en Keith Urban maken American Idol jury compleet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>