Jessica Biel is bezig met seksfilm

photo credit: christopherharte

Jessica Biel heeft er alles voor over om de wereld te laten zien dat ze helemaal geen suf, degelijk meisje is.

Daarom heeft ze nu haar medewerking verleent aan een ‘seksfilm’.

Als we de media moeten geloven, gaat het al tijden slecht met de relatie van Justin Timberlake en Jessica Biel.

De vrienden van de zanger zouden het gejengel van de donkerblonde actrice meer dan zat zijn. Ook Justin zou steeds vaker op reis gaan om de emotionele uitbarstingen van zijn vriendin te ontwijken. Ook zou hij zat zijn van haar girl next door-imago.

Voor de actrice zou dit reden zijn om haar heil elders te zoeken. Door zich te storten op het acteren probeert ze niet de hele dag aan haar voortvluchtige liefje te denken. Vandaar dat ze nu getekend heeft voor F***ing engaged.

Volgens het Amerikaanse vakblad The Hollywood Reporter gaat F***ing engaged over een jong stel dat in aanloop naar het huwelijk afspreekt elke dag de liefde te bedrijven. Hiermee hopen ze te voorkomen dat hun leven even suf eindigt als dat van hun ouders.

Jessica vertolkt niet alleen de hoofdrol in deze kinky komedie; ze is er ook als producent bij betrokken. Het script is geschreven door de 27-jarige nieuwkomer Julia Brownell.

De 27-jarige Biel vormt al bijna drie jaar een veelbesproken stelletje met Justin Timberlake. Hoewel de twee nog nooit echt ruziënd zijn gezien, zou Biels relatie met de zanger toch op knappen staan.

Geruchten over Justins wilde uitspattingen en de veelvuldige solo-verschijningen van de celebs stoken de verhalen over een mogelijke breuk in de media verder op.

Eerder deze maand verklaarde een vriend van het koppel nog dat Timberlake en Biel alle zeilen moesten bijzetten om hun relatie in stand te houden.

Wanneer F***ing engaged in de bioscoop zal draaien, is nog onbekend.

Lees ook:Justin Timberlake en Jessica Biel trouwen dit weekend in Italie
Lees ook:Justin Timberlake kan de snoeppot niet laten staan en komt kilo’s aan
Lees ook:Gawker doet het opnieuw: video huwelijk Justin Timberlake en Jessica Biel
Lees ook:Jessica Biel is de hondenuitlaatster
Lees ook:Betrapte Lindsay Justin op vreemdgaan?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>