Feest in huize Borsato

photo credit: rahego

Wie vandaag langs het huis van Marco Borsato rijdt, zal de slingers zien hangen die hij dinsdagavond samen met Leontine heeft opgehangen.

Dinsdag is The Entertainment Group failliet verklaard, maar toch is het  feest.

‘Ook als dingen tegenzitten, gaat het leven natuurlijk gewoon door. Dat betekent dat ook de leuke dingen ruimte krijgen en vandaag is dat zeker aan de orde, want Senna is acht jaar!’, schrijft Leontine in een blog op haar website.

‘Traditiegetrouw hangen we de avond van te voren alle slingers en versiering op, en moet de bijna-jarige boven blijven zodat het een verrassing zal zijn. Senna telde de nachtjes af tot de avond waarop hij niet meer naar beneden mocht komen eindelijk aangebroken was.’

‘Zelden heb ik hem zo tevreden naar bed zien gaan als gisteravond!’, aldus een tevreden moeder.‘Vanmorgen klonken de ‘Oooh’s’ en de ‘Aaah’s’ toen de slingers bekeken werden en werden de pakjes op tafel bewonderd.’

Toch knap hoe de Borsato’s zo positief weten te blijven in deze moeilijke tijden…

Lees ook:Leontine Borsato: ‘Het leven gaat weer door’
Lees ook:Bebloede blouse in kledingkast Michael Jackson
Lees ook:La Toya Jackson wil voogdij over Michaels kids
Lees ook:Kate Moss zingt en krioelt over podium
Lees ook:David Duchovny af van seksverslaving?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>