Anna Kournikova zwanger van Enrique Iglesias?

photo credit: Kevin Lau

De geruchten gingen al eerder, maar dit keer zou Anna Kournikova toch echt zwanger zijn van haar liefje Enrique Iglesias.

Dat schrijft de New York Daily News vrijdag.

De 28-jarige babe zou al twee maanden zwanger zijn van de 24-jarige Spaanse zanger. Uit het feit dat ze aankomende zondag verstek laat gaan bij een triathlon op Malibu, zou blijken dat het nieuws dit keer wel waar is.

Of dat zo is of niet: de relatie tussen de twee is na een mindere periode weer dik aan. De vrijpostigheden die Iglesias zich tijdens zijn concerten veroorloofde, zorgde in het verleden namelijk voor de nodige wrijving tussen het stel.

Zo nodigde hij eind vorig jaar een 17-jarig meisje bij hem op het podium uit, die hij vervolgens tijdens het romantische Hero hartstochtelijk op de mond zoende. Enkele dagen later zorgde de zanger opnieuw voor de nodige ophef door een vrouwelijke fan tijdens het optreden een foto in zijn broek te laten nemen.

Het laatste incidentje was voor La Kournikova reden een huwelijksaanzoek van haar vriendje af te slaan. Sindsdien is de lucht blijkbaar weer geklaard tussen de twee, met misschien dus wel een klein Iglesiasje tot gevolg!

Lees ook:Anna Kournikova gewond in kroeggevecht
Lees ook:Enrique Iglesias gaat naakt waterskiën
Lees ook:Kristen Dunst naakt…
Lees ook:Lily Allen is dolblij met zwangerschap
Lees ook:‘Michael Jackson gebruikte ruim tien jaar heroïne’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>