Nieuwe Topper is gevonden

photo credit: spettacolopuro

Nog geen week nadat Gordon zijn vertrek uit De Toppers bekend heeft gemaakt, is er al een opvolger voor hem gevonden.

Maandag verklapte Jeroen van der Boom in Shownieuws nog zijn ideeën over een mogelijk nieuwe kandidaat voor het zangtrio.

Nog geen paar uur later blijkt de keuze al te zijn gevallen. Maar wie het nieuwe lid van de groep wordt, dat vertelt de zanger niet. ‘Ik ken hem goed, maar jullie ook allemaal. En het is geen vrouw’, wil hij ‘s avonds tijdens de première van Mamma Mia alleen kwijt.

Van der Boom had eerder die dag nog laten weten dat het management van De Toppers wat hem betreft niet naar een nieuwe Joling of nieuwe Gordon hoefde te zoeken. Ook zou hij bij een keuze waar hij niet achterstond overwegen uit de groep te stappen.

Of een terugkeer van Gerard Joling wel naar zijn tevredenheid is, wilde de zanger evenmin kwijt. Hij herhaalde slechts dat hij de nieuwe Topper ‘echt heel goed kent’ en dat de naam van de nieuwe opvolger waarschijnlijk snel naar buiten zal worden gebracht.

Als er inderdaad zo snel een nieuwe Topper is gevonden, kan Gordon wel eens gelijk hebben gehad met zijn verhaal dat het management hem uit de groep wilde hebben. Maar laten we eerst eens afwachten of er ook echt iemand is gevonden….

Update 12.20: Dinsdagochtend komt Van der Boom in een interview met Radio 538 terug op zijn eerdere uitlatingen. Dit keer zegt hij dat er een shortlist van mogelijke Topper-kandidaten bestaat, met wie deze week gesprekken plaatsvinden. De zanger zegt op dit moment ‘eerlijk, echt niet te weten’ op wie de keuze zal vallen.

Lees ook:‘Nieuwe Topper eind november bekend’
Lees ook:Jan Smit de nieuwe Topper?
Lees ook:Jeroen: ‘Vrouw kan geen Topper zijn’
Lees ook:Gerard Joling serieus over Toppers-comeback
Lees ook:‘Gordon stapt zelf uit Toppers’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe Topper is gevonden

  1. annelies

    dries roelvink

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>