Oasis uit elkaar vanwege vaderschapskwestie

photo credit: freschwill

Een ruzie over Noel Gallaghers vermeende bastaarddochter Anais zou de reden zijn geweest van het uit elkaar vallen van Oasis.

De ruzie zou ruim een jaar geleden zijn ontstaan nadat Liam grappend tegen zijn broer had gezegd dat Anais niet zijn echte dochter is.

Volgens hem is zijn 9-jarige dochter nichtje het resultaat van een buitenechtelijke affaire van Noels ex-vrouw Meg Matthews. Deze insinuatie deed bij de gitarist van Oasis de stoppen doorslaan.

Noel noemde de aantijging ‘onvergeeflijk’ en was niet van plan zijn broer deze kwestie te vergeven. Tot op de dag van vandaag is hij zelfs zo kwaad dat hij nog nooit zijn 1-jarige zoontje Donovan van zijn nieuwe vriendin Sara MacDonald aan Liam heeft laten zien.

Afgelopen vrijdag, vlak voor het optreden op het Rock en Seine festival in Parijs, zou de ruzie weer zijn opgelaaid. ‘Noel ging totaal door het lint. Liam brak daarop Noels gitaar in stukken en riep ‘je bent mijn broer niet”, verklaarde een insider tegenover News of the World. Hierna werd het concert afgelast.

Nog diezelfde avond maakte Noel op de website van de band zijn vertrek uit Oasis bekend. ‘Het is met enig verdriet en met grote opluchting dat ik jullie vertel dat ik vanavond Oasis heb verlaten. Mensen zullen zeggen en schrijven wat ze willen, maar ik kon simpelweg geen dag langer met Liam werken’.

Later voegde hij daar aan toe: ‘De details zijn onbelangrijk en te talrijk om op te noemen. Maar jullie hebben het recht te weten dat de verbale en gewelddadige intimidatie tegenover mezelf, mijn gezin, mijn vrienden en kameraden niet langer acceptabel is’.

Maandag vroeg The Sun zijn lezers wiens kant ze kiezen in het Oasis-verhaal. Meer dan 80% van de mensen stemde op Noel.

Lees ook:Noel Gallagher verlaat Oasis!
Lees ook:Noel Gallagher heeft genoeg van Michael Jackson
Lees ook:Liam Hemsworth kan niet zonder Miley Cyrus
Lees ook:Paris Jackson wil tattoo ter ere van Michael Jackson
Lees ook:Queen Latifah zet haar zinnen op een adoptiebaby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>