Madonna legt voor optreden verkeer zes uur plat

photo credit: mac_filko

We hebben het al eerder gezegd: als Madonna iets wil, dan gebeurt het.

Dus als de Queen of Pop in Boekarest wil optreden, kan het verkeer best zes uur worden platgelegd.

Dit nieuws werd vrijdag bekendgemaakt door de Roemeense autoriteiten.

Madonna zal op 29 augustus een concert geven in het Izvor Park in de hoofdstad Boekarest. Voor dit optreden in de open lucht zijn de nodige voorzorgsmaatregelen vereist. Zo zullen alle wegen die naar het park leiden zes uur lang worden afgezet. Ook de bussen moeten voor de komst van de zangeres langs een andere route rijden.

Vanzelfsprekend heeft Madonna niet zo maar voor het Izvor Park gekozen. Het gaat hier namelijk om een uit historisch oogpunt gezien zeer belangrijke locatie. Zo sprak paus Johannes Paulus II vanaf deze plek in 1999 het volk toe. Het in het park gelegen paleis wordt na het Pentagon gezien als het grootste gebouw ter wereld. En de nabijgelegen tuinen zijn nog door dictator Nicolae Ceausescu aangelegd.

Hoe arm de Roemenen ook mogen zijn; voor een optreden van Madonna moeten ze toch diep in de buidel tasten. De kaarten voor haar concert kosten tussen de 27 en 188 euro. Niet niks voor een land waar het gemiddelde jaarinkomen rond de vijfduizend euro ligt.

Lees ook:Madonna zegt concert af
Lees ook:Madonna uitgejouwd in Parijs [Update]
Lees ook:Madonna aangeklaagd wegens haar steun aan homoseksuelen
Lees ook:Madonna barst tijdens concert in huilen uit (video)
Lees ook:Koninklijke familie Monaco niet blij met Nicole Kidman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>