Ex K3-zangeres Kathleen werkt aan openhartig boek

photo credit: swanksalot

Je hoopt dat er veel sleaze en dirt in zal staan, maar waarschijnlijk wordt het een uiterst braaf verhaaltje.

Ex K3-ster Kathleen Aerts is bezig met haar eerste boek.

Het is de bedoeling dat het meesterwerkje in het najaar uitkomt.

De 31-jarige zangeres beweert dat het veel geheimen zal ontsluieren, maar wij vragen ons sterk af wat dat zal kunnen zijn.

De drie dames waren toch vooral populair bij kleine meisjes, en daardoor hoofdzakelijk actief in het jongerencircuit. Niet echt een plek waar je drankgelagen en wilde orgies kunt verwachten.

Tegelijkertijd met het verschijnen van het boek zal Kathleen dit najaar ook met een tour langs culturele podia in Nederland en België beginnen. Welke nummers zij daar ten gehore zal brengen, is nog niet bekend.

Wel staat vast dat Zumba Yade tot het repertoire zal behoren. Dit is de eerste solo-hit van de zangeres. Zaterdag ontving de zangeres voor de verkoop daarvan een Gouden Plaat. Een deel van de opbrengst van dit nummer komt ten goede aan Unicef.

Hoe de rest van de toekomst van Aerts eruit ziet, staat evenmin vast. Erg veel wilds hoeven we echter niet te verwachten. De aanbiedingen die ze krijgt voor sexy fotoshoots slaat de zangeres bijvoorbeeld direct af.

Zelf zegt het voormalig kinderidool hierover: ‘Het klopt dat ik onlangs gevraagd werd om het gezicht van een lingeriemerk te worden. En ja, P-Magazine vroeg me ook om te poseren voor hun badpakkenspecial. Maar sorry, ik doe dat soort dingen niet en ik zie het mezelf ook nooit doen.’

Lees ook:Ex-K3 Kathleen gaat voor de klas
Lees ook:‘Ex-K3 Kathleen moest papa’s ophitsen’
Lees ook:ADV: Help een kind en ga naar de Unicef Webshop
Lees ook:Oprah invloedrijkste beroemdheid
Lees ook:Prins William & Kate binnenkort ook in boekvorm

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ex K3-zangeres Kathleen werkt aan openhartig boek

  1. Hanna

    WHAHAHAHAHAHAHA WILDE ORGIES..xD Met K3 WHAHAHAHAHAHAHAHXD omg..:P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>