Chris Brown betuigt spijt voor meppen Rihanna (video)

photo credit: O.M.Gee!

Het is al bijna een half jaar later, maar toch vond Chris Brown het niet te laat om zijn fans excuses aan te bieden voor het in elkaar slaan van Rihanna.

De zanger doet dit in een twee minuten durend YouTube-filmpje op zijn website, waarin hij diep door het stof gaat voor zijn gewelddadige gedrag.

Dat hij niet eerder heeft gereageerd op het incident, zou komen omdat zijn advocaat hem hier geen toestemming voor wilde geven.

Nu betuigt de zanger dan alsnog publiekelijk zijn spijt, in een laatste poging zijn weggelopen fans terug te winnen.

Brown verklaart dat hij zijn geweldsuitbarsting in februari dit jaar ‘ten diepste betreurt’. In de afgelopen maanden heeft hij Rihanna talloze malen zijn excuses aangeboden. Toch beseft hij: ‘Wat ik deed is onvergeeflijk’. ‘Ik wilde dat ik de mogelijkheid had om deze paar momenten over te doen, helaas kan ik dat niet.’

Bekijk hier de excuus-video:

‘Ik heb het Rihanna talloze keren gezegd, en ik vertel het vandaag aan jullie als mijn fans, dat ik echt, echt niet in staat was om anders en beter te reageren dan ik heb gedaan.’ Heel subtiel stipt Brown vervolgens even zijn eigen moeilijke jeugd aan.

Om te voorkomen dat dergelijke situaties in de toekomst weer voorkomen, heeft hij professionele hulp gezocht. Volgens de zanger heeft hij de afgelopen maanden het leven proberen te leiden dat ‘de mensen om hem heen trots zou maken’. Naar eigen zeggen streeft hij er naar om in het vervolg een rolmodel te zijn voor zijn fans.

Hoe hij ook zijn best doet: helaas voor Chris Brown komt hij geen moment oprecht over….

Lees ook:Chris Brown schikt in zaak Rihanna
Lees ook:Chris Brown in schoonmaakploeg (video)
Lees ook:Rihanna: gelukkig met Chris Brown
Lees ook:Chris Brown tegen Rihanna: ‘Mishandeling is privé’
Lees ook:Nieuwe privé-foto’s van Rihanna uitgelekt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>