Noel Gallagher heeft genoeg van Michael Jackson

photo credit: freschwill

Noel Gallagher is wel klaar met alle aandacht rond het overlijden van de King of Pop.

Op zijn weblog doet hij hierover uitgebreid zijn beklag.

De Oasis-gitarist heeft duidelijk een mening over de mediabelangstelling rond Michael Jackson. Op zijn weblog schrijft hij hierover: ‘De belangstelling voor zijn dood zeurt een beetje door, vind je niet? Wie denken ze dat hij is, Jade Goody?’

Jade Goody was een Britse reality-ster, die vooral bekend is vanwege haar deelname aan drie Big Brother-series. Eerder dit jaar overleed ze aan baarmoederhalskanker, na een ziekbed die intensief door de media werd gevolgd.

Het is niet de eerste keer dat Noel Gallagher zijn kritiek op collega-artiesten uit. Eerder sprak de muzikant al in weinig lovende bewoordingen over Coldplay-zanger Chris Martin, omdat die nooit drugs zou gebruiken.

Lees ook:Noel Gallagher verlaat Oasis!
Lees ook:Big Brother-ster met beide borsten bloot op straat
Lees ook:Owen Wilson voor tweede keer vader
Lees ook:Emmy Awards: Homeland en Game of Thrones grote winnaars
Lees ook:Sugababe in kliniek door zenuwinzinking!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Noel Gallagher heeft genoeg van Michael Jackson

  1. Miyase

    Haat aan hem, serieus. Moeten ze altijd van die stomme opmerkingen maken. Komop zeg, wat scheelt het als de media hem een paar weken laat zien? Ik bedoel, ga je dood? Ik erger me vreselijk aan dit soort dingen..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>