Jacksons familie houdt avondceremonie op begraafplaats

photo credit: rowens27

Een aantal familieleden van Michael Jackson is maandagavond al samengekomen op de begraafplaats van Forest Lawn in Los Angeles.

Daaronder bevonden zich onder anderen Randy en La Toya Jackson.

De hele begraafplaats in Hollywood Hills werd rond drie uur ‘s middags gesloten voor publiek. Enkele uren later melden de eerste gasten voor de bijeenkomst zich bij de ingang. Allen waren geheel in het zwart gekleed. De meeste vrouwen droegen daarnaast ook nog een sluier.

De rouwende menigte verzamelde zich in een grote tent, waar ze van drinken werden voorzien. Toen Jacksons doodskist in een witte koets arriveerde, verplaatsten de gasten zich naar een gebouw op de begraafplaats. Hier woonden ze een dienst van enkele uren bij.

Volgens OK! waren er ongeveer vijfhonderd mensen bij de plechtigheid aanwezig. De ceremonie eindigde rond tien uur in de avond. De laatste gasten verlieten rond half elf het terrein.

De verwachting is dat de privé-ceremonie van dinsdag juist door heel weinig publiek zal worden bezocht. Volgens TMZ zullen hier honderd mensen bij zijn.

Lees ook:Jacksonfans niet meer welkom bij graf
Lees ook:Jacksons huishoudster schuldig aan zijn dood?
Lees ook:Première The Dark Knight rises: 14 doden en 50 gewonden
Lees ook:Justin Timberlake en Jessica Biel trouwen dit weekend in Italie
Lees ook:Michael Jackson op zoek naar gehandicapt kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>