Liam Hemsworth dumpt Miley Cyrus


photo credit: Gage Skidmore

Liam Hemsworth, de verloofde van Miley Cyrus, heeft het helemaal met haar gehad. Niet gek als je vriendin ranzig met haar billen tegen Robin Thicke aan danst tijdens de VMA’S. Na het zoveelste schandaal lijkt het nu dus dat Liam haar gaat dumpen. De relatieproblemen begonnen al in februari en sindsdien zijn ze nergens meer romantisch gespot. De carrière van Miley staat tegenwoordig op de eerste plek en hun relatie kan die druk blijkbaar niet aan.

Zien waarom Liam helemaal klaar is met Miley? Hier is het filmpje!

 

Lees ook:Liam Hemsworth kan niet zonder Miley Cyrus
Lees ook:Liam Hemsworth heeft Miley niet gedumpt, zij heeft hem gedumpt!
Lees ook:Liam Hemsworth keihard gedumpt via Twitter
Lees ook:Liam Hemsworth relatie met Nina Dobrev?
Lees ook:Miley Cyrus in armen van nieuwe vlam? (foto)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>