Snooki en Jwoww niet welkom in New Jersey

photo credit: Jedimentat44

Snooki (Nicole Polizzi) en Jwoww (Jennifer Farley) zijn niet welkom in New Jersey, waar zij hun nieuwe realityshow wilde op gaan nemen.

Snooki en Jwoww wilden Pelican Island gebruiken als nieuwe locatie voor hun realityshow, maar de bewoners zitten daar absoluut niet op te wachten. Afgelopen november is het gebied getroffen door orkaan Sandy en de bewoners zijn nog bezig een normaal bestaan op te bouwen. De opnames zouden voor te veel afleiding zorgen. De lokale autoriteiten hebben het verboden dat Snooki op het eiland komt wonen en er gaat filmen. Meestal trekt Snooki het niet zoveel aan wat anderen over haar denken, maar hier werd ze toch woedend over. Op Twitter plaatste zij: ”Doe normaal. Dit is niet hoe we met elkaar zouden moeten omgaan. Er zijn ergere dingen in het leven om je druk over te maken”

De lokale autoriteiten zouden dit ook als een kans kunnen zien. Snooki en Jwoww zijn niet meer zo losbandig als toen in de realityshow Jersey Shore. Snooki kan als onderdeel van de nieuwe realityshow de getroffen bewoners kunnen helpen om Pelican Island weer op te bouwen. Een win win situatie.

Lees ook:Jersey Shore terug bij MTV!
Lees ook:Jenni ‘Jwoww’ zwanger!
Lees ook:Snooki wil borstvergroting
Lees ook:Zwangere Jenni Farley ‘Jwoww’ in verwachting van een dochter!
Lees ook:Nicole ‘Snooki’ Polizzi sexy in Dansing With The Stars (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>